Sponsoren gezocht

Wij zijn ieder jaar weer op zoek naar sponsoren in het Ginneken en daarbuiten voor de Avondvierdaagse Ginneken. We kunnen rekenen op enkele trouwe sponsoren die al jarenlang belangeloos een bijdrage leveren door het aanbieden van eten/drinken of door het geven van een financiële bijdrage. Helaas zijn er de afgelopen jaren ook sponsoren gestopt, waardoor het steeds minder makkelijk wordt om de aankleding van de Avondvierdaagse rond te krijgen.

Het zou jammer zijn als na ruim 70 jaar de Avondvierdaage Ginneken niet meer georganiseerd kan worden door gebrek aan sponsoren. Sponsor daarom de Avondvierdaagse door middel van bijvoorbeeld het aanbieden van versnaperingen of traktaties. U levert daarmee een bijdrage aan een leuke wandeltocht voor honderden dankbare kinderen, begeleiders, ouders en andere wandelaars in en rondom het mooie Ginneken.

 

Wat bieden wij:

Vergroten van uw naamsbekendheid onder ruim 3000 kinderen, ouders, begeleiders en andere wandelaars, door middel van het afdrukken van uw naam/logo op de routebeschrijvingen van alle 4 de wandeldagen en op onze website.

 

Wat u als sponsor kunt bieden:

- Beschikbaarstellen van producten om door ons te laten uitdelen aan de wandelaars.

- Het zelf uitdelen van producten aan de wandelaars op de route.

- Financiële bijdrage leveren aan het organiseren van de Avondvierdaagse Ginneken.

 

Neem contact op met a4daagseginneken@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.